duminică, 28 decembrie 2008

Organizatiile secrete - dezvaluiri


"Insusi cuvantul- secret- este repugnant intr-o societate libera si deschisa ;si suntem un popor care se opune in mod intrinsec si istoric societatilor secrete , juramintelor secrete si procedeelor secrete . Am hotarat de mult ca ascunderea excesiva si nejustificata a faptelor pertinente face sa creasca primejdiile, la care se recurge doar ca justificare "
(Presedintele John F. Kennedy, discurs adresat jurnalistilor la 27 aprilie1961)

"Numai micile secrete trebuie protejate . Pe cele mari le tine ascunse lipsa de credinta a publicului ''
(Marshall McCluhan)



In vremurile actuale , zi si noapte, oriunde ne-am afla , suntem bombardati de informatii despre persoane si evenimente din toate colturile Globului . Cantitatea de informatii este enorma , astfel ca noi retinem o infima parte, ceea care ne atrage mai mult atentia . V-ati intrebat oare daca informatia pe care o primim si care o retinem este intr-adevar veridica , corespunde adevarului , sau mai exista si o alta fata a lucrurilor tinuta cu strasnicie departe de ochii "opiniei publice" , una neoficiala. Adevarul este ca realitatea in care traim se desfasoara pe 2 coordonate . Unul este planul general , prezentat cetateanului de rand prin mass-media , care cu scurgerea timpului formeaza istoria cunoscuta. Pe celalalt plan se afla evenimente ,care nu sunt cunoscute publicului larg, din lumea, in care sub pecetea tainei , activeaza organizatiile secrete care detin marele capital: monopolul politic , financiar si religios in lume. Trebuie sa amintesc ca cei care isi formeaza parerile si viziunile despre lume plecand de la ziare , televiziune , radio si literatura curenta, vor fi cel mai putin informati despre adevarata fata a lucrurilor .
Anumiti oameni detin secrete ce nu pot fi date publicitatii , pentru ca le-ar dejuca planurile , pe care ei le urmeaza cu perseverenta , pentru a-si consolida suprematia in toate domeniile de activitate la nivel mondial . Ei detin multe cunostinte in variate domenii si datorita acestui fapt, ei, "Iluminatii " - elita mondiala, sunt atat de puternici.
Organizatiile secrete detin cunostinte care se refera printre altele, la trecutul planetei noastre , aparitia si originea omului , cu misiunea sa planetara , cu rolul OZN-urilor si scopul lor pe Pamant, respectiv la date stiintifice si tehnice necunoscute de noi. Revenind asupra OZN-urilor, subiectul este mai vechi , dar oamenii au fost dezinformati cu buna stiinta , si aceasta datorita Iluminatilor, care au controlul mass-media prin marile agentii de presa . Asa- numitele OZN-uri sunt atat de natura extraterestra cat si pamanteana; tehnologia lor fiind cunoscuta inca din vremea celui de-al doilea razboi mondial . In cadrul celui de-al treilea Reich german , organizatia secreta Vril , s-a ocupat si a produs aceste aparate de zbor,( acest fapt il vom trata intr-unul din articolele viitoare).
Despre Iluminati s-a scris mult deja , dar multe articole si carti au fost scoase de diversi fanatici, unii religiosi, fanatici de dreapta sau de stanga , care desi au recunoscut adevaratii diriguitori ai lumii, au adus argumente subiective si in final au aruncat vina pe o alta grupare adversa , sau pe satana. Articolele care vor urma si cartea in format digital-pe CD, care e in obiectivele noastre de viitor , intentioneaza sa patrunda pe un taram tainuit cu multa grija, sa dezvaluie o parte din uneltirile globale negative , care exista si-au existat de-alungul veacurilor , un asa-numit varf al aisbergului din culisele puterii.
Avand in vedere ca lumea noastra materiala poate exista doar in bipolaritate -bine si rau, este absolut necesar un potential pozitiv de forte constructive care sa tina echilibrul pe aceasta planeta. Pentru a contracara insa raul din jurul nostru , promovat de anumite persoane care se gandesc doar la interesele lor si ale gruparilor din care fac parte , avem nevoie de informare care sa ne ajute in demersul de a deslusi lucruri ascunse populatiei , deosebit de importante , care-i privesc pe toti locuitorii Terrei.
Puterea organizatiilor secrete consta tocmai in activitatea si cunostintele lor, pastrate pe cat posibil in cel mai mare secret , insa atunci cand tainele lor vor iesi la lumina, puterea lor va apune ...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Blog
Publicitate pe internet
căutare personalizată